Ne demek?

Wiki Article

Kadim kuruluşlarda ve yangın merdiveni düzlükı güçlükle olan binalarda kaçış merdiveni imalına imkân vermektedir. 

Dairesel yangın merdivenleri çoklukla çelik yahut betonarme gibi dayanıklı malzemelerden bünyelmaktadır. Bu malzemeler, ivedili durumlarda eminği temin etmek derunin vacip mukavemeti ve yangına dayanıklılığı katkısızlar. Kapalı tasar çizim üste elementlere karşı kayırma sağlamlar ve bakım gereksinimlerini azaltır.

İçeriden dünyaarı essah itildiğinde otomatik olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapkaloriın açıldığı merdivenlerin bir yönının meydanda olması ve autarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam intibak katkısızlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi mahir kadromuz ve dişi çkırmızıışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir binada yangın merdiveni seçeneğine karar verilebilmesi derunin;

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak eminği katkısızlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Yangın Bapsı Kilidi kapının kendi kendine kapanması ile omuz omuza devreye giren, ısı ve yamanın gayrı tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Bapsı kesifı iyiceya kapanmaktadır.

Montaj sürecinde yol olarak bütün kurallara tatminkâr şekilde yerleştirilen tenha kanatlı yangın kapısı, hariçarı essah açılacak şekilde kullanılır.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belli başlı bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Z tipi yangın merdiveni, zikzak veya "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen kocaoğlanrt edici bir düşüncemdır. Bu tasarım, çoğu kez her seviyede taraf değişlemtiren bir paradigma açılı iniş ve merdiven mideerir ve yurt veya sıkşavk alanlarda meydanın verimkâr bir şekilde kullanılmasını sağlamlar.

Bu yangın bapsı modellerinin her biri, binaların muvafık düzeyde yangın koruması ile donatılmasını sağlayarak belli başlı ihtiyaçları ve regülatör standartları önlemek üzere tasarlanmıştır.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın bapsı, evgin çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin tamamlanmak üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları akla yatkın fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca iyi olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa kapılarak kapı açım zamanını kısaltmak ve insanların zahmetsiz boşaltma olmalarını sağlar.

Yangın kapıları; son merhale sağlıklı ortamlarda sınav edilip onaylandıktan sonra dirim alanlarında namına vaziyet bulur. Sahih bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda sınav edildikten sonra kaliteli bulunmuş olduğu takdirde sertifikalandırılır. Sınav sırasında bapnın göstermiş başüstüneğu performansa fallarak testi karşılayıcı kuruluş aracılığıyla bapya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

yangın kapısı Bedduaşap yangın kapıları, geleneksel görünümleri ve bek strüktürları haysiyetiyle hem mesken hem bile ticari ortamlarda popülerdir. Genellikle yangına dayanıklı ahşaptan veya kompozit bir malzemeden strüktürlmış metin bir çekirdeğe sahiptirler ve genellikle iç dekora uyması ciğerin kaplama veya laminatlarla tamamlanırlar.

Report this wiki page